Alexandra_Tweeling_vakanties_zittend_1_5

Alexandra Kemp.

Uw vakantie is mijn passie!

Ik kan werkelijk zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt. Zolang ik mij kan herinneren ben ik al gek op reizen en vakanties. Van zonvakantie tot stedentrip, van luxe hotel tot camping, ik vind eigenlijk alles leuk. Ik heb al vaak gehoord dat mijn enthousiasme aanstekelijk is en dat de voorpret al bij het boeken begint.

Van alle vakanties thuis en in het bijzonder voor kindervakanties.

Daarnaast ben ik, als moeder van een tweeling, gespecialiseerd in het zoeken naar de juiste accommodaties voor families met kinderen. Ik kan voor u de kindvriendelijke hotels vinden of juist die ene kamer met ruimte voor uw kleintjes. Alles voor een onbezorgde en onvergetelijke vakantie.

Ervaring als reisorganisator.

Ik ben al jaren werkzaam in de reiswereld en actief als Personal Travel Agent voor The Travel Company in Rijnsburg. Of het nu gaat om een zonvakantie, wintersport, zakenreis, verre reis, cruise vakantie of camping; voor uw reizen en vakanties kunt u bij mij terecht. Door mijn samenwerking met The Travel Company heb ik dezelfde faciliteiten tot mijn beschikking als een reisbureau. Door deze samenwerking vallen ook de bij mij geboekte reizen onder de ANVR en SGR voorwaarden en garanties.

Tijdwinst, u hoeft immers zelf niet meer urenlang te zoeken. En uiteraard tegen het scherpste tarief van het moment!

Op afspraak bij u thuis of op andere locatie , op een voor u passend tijdstip

Onafhankelijk, betrouwbaar en vakkundig advies met de zekerheid van een landelijke organisatie die   ANVR en SGR aangesloten is.

Tweeling_Vakanties_ICON_Kleur_Transparan
Tweeling_Vakanties_ICON_Kleur_Transparan
Tweeling_Vakanties_ICON_Kleur_Transparan