• Alexandra

Trots op mijn logo in babybladen!

Een aantal maanden geleden was ik aan het genieten van mijn eigen vakantie met het gezin in het Land van Bartje. Ik zat heerlijk te kijken naar de meiden die aan het spelen waren toen ik ineens een telefoontje kreeg van de redactie van www.babybladen.nl . Zij hadden mij gevonden op internet en via via gehoord dat ik gespecialiseerd ben in het zoeken en boeken van vakanties voor gezinnen met kinderen.

Zij beheren een leuke website met allerlei tips, maar geven o.a. ook het blad uit 'Baby's eerste jaren'. Twee keer per jaar is er een artikel waarin uitstapjes worden beschreven met kinderen en hebben bedrijven zoals ik de mogelijkheid om een kleine advertentie of logo te plaatsen in dit blad. Wat was ik trots dat ik hiervoor benaderd werd. Er was wel een pittige deadline om alles rond te krijgen, maar wat ben ik trots op het eindresultaat. Ik sta met mijn eigen logo links bovenin op de pagina. Als mensen op mijn logo klikken worden ze rechtstreeks naar mijn nieuwe pagina geleid. Tevens wordt dit blad ook geprint en verzonden aan 75.000 huishoudens.


We gaan keihard knallen om mijn bedrijfje nog meer te laten groeien en nog meer gezinnen te helpen met het zoeken en boeken van hun droomvakantie!


#wehebbenerzin #mooistebaanvandewereld #laatallemooiereizenmaarkomen


https://www.babybladen.nl/babys-eerste-jaren/inkijk/nr41/24/69 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven